Van project naar resultaat

Giraf Results: Projectmanagementbureau milieu en duurzaamheid in Utrecht

Ons team

Jan van Dijk

Jan van Dijk (1962) studeerde af als levensmiddelentechnoloog aan de Universiteit van Wageningen. Hij heeft een achtergrond in bedrijfskunde, marketing, procestechnologie en (bio)chemie. 

Na ruim 20 jaar ervaring opgedaan te hebben in de uitvoering en aansturing van projectmatig werk, richtte Van Dijk in 2008 zijn eigen bedrijf Giraf Results op. Hoofdtaak van het bureau: opdrachtgevers te begeleiden bij het uitvoeren van projecten op het terrein van milieu en duurzaamheid. 

Alix Reichenecker

Alix Reichenecker (1990) studeerde af in International Development Studies aan de Universiteit van Wageningen met een focus op afvalbeheer.

Alix heeft een achtergrond in sociale en politieke wetenschappen en is gefascineerd door technologische innovaties in de afvalsector. Vanwege haar internationale achtergrond en haar ervaring in het buitenland, kan Alix goed met mensen omgaan en zich makkelijk aanpassen aan verschillende omgevingen. Ze is betrouwbaar, goed georganiseerd en kan gemakkelijk zelfstandig werken. Alix heeft een hands-on aanpak die zowel service- als resultaatgericht is.   

Giraf Results: onze naam

De giraffe, het symbool van Giraf Results, onderstreept het brede, internationale werkterrein van ons bureau. De lengte van de giraffennek staat voor het overzicht dat ontstaat door breed te werken. 

 

De giraffe in ons logo is groen. We kozen voor deze kleur omdat onze onderneming zich in het bijzonder richt op duurzaamheid. 

 

Tenslotte willen we u ook de volgende toepasselijke associaties niet onthouden:

  • De giraffe beweegt beheerst en kijkt en luistert goed

  • De giraffe heeft geen natuurlijke vijanden (leeuwen slaat hij bijvoorbeeld weg met zijn hoeven)

  • Door het kleurpatroon in de vacht is de giraffe goed gecamoufleerd

  • De giraffe heeft aan een half uur slaap per nacht genoeg

Waar draait het om, bij Giraf Results?

Daar kunnen we kort over zijn: bij ons draait het, onze naam zegt het al, uiteindelijk altijd om de resultaten. (Bij u toch ook?) In de opzet van het project bespreken we graag de mogelijkheden tot het inbouwen van een gezamenlijk belang in het te behalen eindresultaat.

De toekomstplannen van Giraf Results

In de aankomende jaren zullen we Giraf Results uitbouwen tot een professioneel projectmanagementbureau, met klanten die effectief en efficiënt werken aan progressie op het gebied van milieu en duurzaamheid.